Despre noi

 
        Campania  SC "Diolsem " SRL  - este o firma de comert  cu viziuni  orientata  spre viitor,  un  furnizor  en-gros cu un spectru larg  de  marfuri  industriale.   Acestea  includ  articole  de uz casnic,  accesorii,  jucarii.  Produsele sunt livrate direct de la producatori (Polonia, Ucraina, Romania, Turcia, China, etc. )
   Pe parcursul activitatii sale a reusit sa devina o companie puternica, cu o dezvoltare dinamica pe piata RM.
Incepind cu anul 2012 am considerat ca compania noastra "Diolsem"SRL ar putea sa aduca un plus pietei de comert cu Umbrele, oferind un asortiment mai mare de produse de calitate si la standarde internationale. Ca urmare am obtinut exclusivitatea pe teritoriul Moldovei la asa marci ca Lantana si Monsoon.
De asemenea, compania noastra acorda o deosebita importanta cerintelor, opiniilor clientilor si partenerilor  nostri.  "Diolsem" SRL  se bucura de o ascensiune rapida dar stabila, devenind o companie tot mai puternica.
Directiile de baza sunt :
- Jucarii pentru Copii
- Umbrele
- Fulare, Esarfe
- Palarii
- Produse de uz casnic
- Candele pentru Paste
- Marfuri pentru Anul Nou
- Lustre
Asortimentul bogat al marfurilor, deservirea calitativa si politica moderata a preturilor companiei ne permite sa afirmam cu siguranta ca, astazi, "Diolsem" SRL este o companie, in cadrul careia fiecare dintre Dvs va gasi neaparat ceva pentru casa si afacerea sa.
Маленькие факты обо всем