Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor cumpărate din magazinul online diolsem.md, se efectuează în regim de curierat. La plasarea comenzii indicaţi adresa unde doriţi să fie livrată comanda. Prealabil veţi fi telefonat de către operatorul nostru pentru a confirma disponibilitatea dumneavoastră de a recepționa comanda. Atunci сând primiţi produsele verificaţi integritatea lor, acestea trebuie să fie împachetate în ambalajul original al producatorului, de asemenea trebuie să vi se prezinte bonul de plată.

TERMENI DE LIVRARE

Livrarea în orașul Chişinău: Se efectuează în 48 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de sâmbăta și duminică, ele fiind livrate la inceputul saptăminii următoare.

Livrarea în raioanele din țară: Se efectuează în 72 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de sâmbăta și duminică, ele fiind livrate la inceputul saptăminii următoare.

COSTURI DE LIVRARE

Livrarea în orașul Chișinău: Comenzile în valoare până la 500 lei, plata pentru livrare constitue 50 lei. În cazul comenzilor în valoare mai mare de 500 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Livrarea în raioanele din țară: Comenzile în valoare până la 1000 lei, plata pentru livrare constitue 100 lei. În cazul comenzilor în valoare mai mare de 1000 lei, livrarea este GRATUITĂ.

MODALITĂŢI DE PLATĂ

• Numerar
• Card bancar
• Transfer ( persoane juridice ) 
 


 

Icon

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

Produs adăugat în coș