Livrare

Livrarea produselor

Livrarea produselor cumpărate din magazinul online diolsem.md, se efectuează în regim de curierat. La plasarea comenzii, indicaţi adresa unde doriţi să fie livrată comanda. Prealabil, veţi fi telefonat de către operatorul nostru pentru a confirma disponibilitatea dumneavoastră de a recepționa comanda. Atunci сând primiţi produsele, verificaţi integritatea lor, acestea trebuie să fie împachetate în ambalajul original al producătorului, de asemenea, vi se va prezenta bonul de plată.

Termeni de livrare

Livrarea în orașul Chişinău: Se efectuează în 48 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică, acestea fiind livrate la începutul săptămânii următoare.

Livrarea în raioanele din țară: Se efectuează în 72 ore din momentul validării telefonice a comenzii. Excepție fac comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică, acestea fiind livrate la începutul săptămânii următoare.

Costuri de livrare

Pentru comenzile în valoarea mai mică de 1000 lei livrarea nu se efectuiază. Comanda o puteți ridica din magazin.

Livrarea în orașul Chișinău: Comenzile în valoare de la 1000 lei, livrarea este GRATUITĂ.

Livrarea în raioanele din țară: Comenzile în valoare de la 1000 lei au o taxă de livrare de 100 lei.

Modalităţi de plată

Achitare online: Achitare online este posibilă a fi efectuată prin intermediul cardului bancar. În cazul opțiunii de achitare prin intemrediul cardului bancar, plata se va efectua după plasarea comenzii.

Achitare la primire: Achitare se face la primirea marfii, ridicarea sau livrarea prin curier. Puteti achita marfa in doua moduri: Plata numerar, Plata cu card bancar.

Transfer (numai persoanele juridice): Persoanele juridice pot transfera suma în contul nostru bancar. Este necesar doar să utilizați contul. Pentru această operațiune, vom avea nevoie de rechizitele bancare.

 


 

Icon

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

Produs adăugat în coș